Close Menu
Ervaren team voor professioneel advies
>25 jaar ervaring met trots en succes

Lets go Green

Lets go Safe

Over ons

Over ons

Go Green Logistics is in 2018 opgericht als bedrijf dat zich richt op gespecialiseerde logistieke dienstverlening voor de windindustrie en aanverwante sectoren.  De bedrijfsactiviteiten van Go Green Logistics zijn per 1 november 2019 overgenomen door de Lubbers Logistics Group.

De windenergie activiteiten van Go Green Logistics zijn ondergebracht in een nieuwe business unit onder de naam Lubbers Wind Services als onderdeel van Lubbers Projects & Services divisie. Lubbers Wind Services biedt logistieke diensten voor verschillende fases in de supply chain.  Vanuit de eigen vestigingen rondom de Noordzee worden transport, opslag en handling services geboden tijdens de opbouw en onderhoudsfase (O&M) van windmolenparken. Tevens biedt Lubbers Wind Services een one-stop-shop concept voor het afbreken, vervoeren en (deels) recyclen van oude windinstallaties.

De merknaam Go Green Logistics is omgevormd tot het “groene” label van Lubbers Road Transport. Klanten die voor het Go Green Programma kiezen,  krijgen de mogelijkheid om de CO2 en stikstof uitstoot aanzienlijk te reduceren door gebruik te maken van alternatieve brandstoffen.

Meer informatie? www.lubbers.net

 

Deel deze pagina: